+90 332 345 30 05 

Yeni Bardak Su Makinesi

Turanbey ambalajlama makineleri olarak bir ilke daha imza atmış oluyoruz.
Sutef su içecek ve teknolojileri fuarında böyle bir makine ve robotu tanımaktan su sektörüyle bulunmaktan çok mutluyuz. Görülen bu ilgiden çok memnun kaldık.

Makinamız 3 ana bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm karton koli yapma bölümüdür. bu bölümde karton alma bölümünden makinamız karton alarak önce koli haline getirir.
otomatik olarak katlamasını yapar. Alt kapaklarını kapatarak bantlamasını gerçekleştirir. Bu sayede robotun önüne hazır el değmeden koli dolum için gelmiş olur.
Sistemimizin ikinci bölümünde ise robot çalışmaya başlar robotumuz vakum sistemiyle çalışır vantuzlar sayesinde bardak suları alıp kolinin içine düzgün bir sıra ile ( 20 şer 20 şer ) yerleştirir.
Ayrıca bardaklar arasına yani kat arasına separatör de koyarak irlemini tamamlar.
Bundan sonra üçüncü ve son bölüm olarakda dolmuş olan bu kolilerin üst kapaklarını kapatarak otomatik olarak koli bantlamasınıda yapar ve sevkiyata veya depoya hazır hale getirir.

Turanbey makinanın tarihi oldukça eskidir. 1980 li yıllarda küçük bir atölyede kurulmuştur.
Yarı otomatik gıda ambalajlama ve paketleme makinaları yapmaya başlar. 1994 de resmi kazanımını şirket haline getirmiştir ve kurumsallaşmak adına çok büyük adımlar atmıştır.
ortaklar arasında ciddi bir iş paylaşımı yaparak yoluna daha emin adımlarla yürümeye devam etmiştir. Suan da Konya organize sanayide ikibinmetrekare bir alanda makine imalatını yapmaktadır.
Turanbey makine her türlü gıda ambalajlama makinalarını imal etmektedir. Turanbey makine turangil makinayla kardeş firmalardır. Bir çok projeye ortak imza atmışlardır.
işimizi severek ve zevk alarak yapmaktayız başarımızın sırrının bu olduğuna inanıyoruz.

Makinelerimiz